Menu

Dugnadsgjengen promoterte Samboen prosjektet på SCC

FB_IMG_1439989326845
Foto: Glenn André Fjeldstad Reinli

Det har vært stille fra oss denne sommeren. Bussen har feriert på Sartor Biloppretting i påvente av å komme til på en Car-O-liner for en sjekk og siste del av sveisingen etterpå.

Grunnet store arbeidsmengder og ferieavvikling har det ikke vært lett å stikke inn ekstraarbeid som Samboen er. Vi har vært i dialog underveis og er takknemlig for å høre at så snart troppene er på plass igjen så skal Samboen få plass og tid. Dette ser vi veldig frem til.

I mellomtiden har vi masse andre løse deler som skal restaureres og gjøres klar. Nye bestillinger skal legges inn med blant annet et komplett interiør fra USA.

Nye dugnader planlegges for å få inn midler er også planlagt så her blir det mange muligheter å bidra!

Mange av Samboen gjengens dugnadsmedlemmer var på SCC sist helgen (les mer om SCC).

11925960_10153655621415681_1027366312_n

Vi tok med T-skjorter og klistermerker og en fin bøsse med Samboen logo på. Dette treffet samler en gang i året en mengde Volkswagen veteranbil-entusiaster like ved Gardemoen. Her kjøres det race, her er det utstillinger og delemarked. Dette er en helg veldig mange i miljøet gleder seg til. Bussen ble dessverre ikke med over fjellet grunnet at den ikke var ferdig sveist og dermed ikke fast nok i fisken til å bli fraktet 100 mil på en humpete henger.

Prosjektet ble grundig promotert over høyttalerne og vi satt opp en liten stand ble der folk kunne kjøpe Samboen t-skjorter og få Samboen klistermerker. Dette resulterte i over 7000kr i bøssen. Dette var en utrolig fin oppmuntring nå før vi starter opp igjen etter sommeren. Vi så også veldig mange som kom med Samboen skjorten på treffet. Neste år kommer den på egne hjul.

Vi ønsker å takke for støtten og for de som ikke rakk å kjøpe Samboen skjorten kan dere fremdeles klikke dere inn på Samboen.com og kjøpe denne flotte skjorten som vi selger til inntekt for prosjektet.

Vi gleder oss!